Akeem Spence, és Louis Murphy nem tudja megkezdeni az edzőtábort

Az elmúlt napokban, az edzőtáborozás megkezdését követően folyamatosan érkeznek a hírek a csapatok háza tájáról, hogy mely játékosok landoltak a különböző PUP és IR listákon. 

A Bucs szerencsésnek mondhatja magát, hisz csak két játékos szorul az oldalvonalon túlra, és nem tudta megkezdeni a  felkészülést. Az egyikük Akeem Spence, aki hátsérülés miatt fog távol maradni az edzésektől. A másik pedig az elkapó Louis Murhpy, akinek a bokája sérült meg egy “furcsa balesetben”, sérülését ugyanis így nevezték a Buccaneers hivatalos weboldalán.

Murphy nincs könnyű helyzetben, hisz szerződését nemrég hosszabbították meg, illetve az már előre borítékolható volt, hogy a harmadik számú elkapó szerepéért nagy lesz a verseny a táborban. És Murhpy nagyon is jó eséllyel rajtolt a pozíció megszerzéséért. Azonban ez a sérülés most nem jött jól neki. Korábban ugye az instagram oldalán posztolt különféle fotókat, hogy Jameis Winston és Mike Evans társaságában végez plusz edzéseket. A sérülés vélhetően itt jött elő, tehát eléggé friss dologról van szó.

Ennek ellenére a Buccaneers a Non-Football Injury listára, azaz a nem futball sérülés listájára helyezte őt. Míg Spence PUP listára került. (Physically Unable to Perform) Egyelőre azonban nincs okunk azt feltételezni egyikük esetében sem, hogy komoly sérülésről lehet szó.

Spence kiesésével a frissen, újraigazolt Da’Quan Bowers juthat több lehetőséghez, mint defensive tackle. Murphy sérülésével pedig az újonc Kenny Bell kap lehetőséget, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessen a harmadik számú elkapó szerepköréhez. Bár sokak szerint Russell Shepard is utat nyithat magának, bár ezzel személy szerint nem értek egyet. Azt pedig még mindig nem értem, hogy az a srác mit keres még mindig a keretben, valamikor 2013 környékén kellett volna őt elhagyni, valamelyik keretszűkítés folyamán.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com