Matt Cassel vezet a Bills irányítóversenyében

Az offseason elején a Buffalo Bills idei évben kinevezett új vezetőedzője Rex Ryan versenyt hirdetett a csapat irányítói között. Mindenki tiszta lappal indult és elvileg bármelyikük megszerezheti a csapat kezdő posztját. A legfrissebb hírek szerint az offseasonban szerződtetett Matt Cassel szénája áll a legjobban így vele fognak nekivágni az alapszakasznak.

Cassel mellett versenyben van a két évvel ezelőtti elsőkörös irányító E.J. Manuel és a szabadügynökpiacról szerződtetett Tyrod Taylor is. A beszámolók szerint eddig Cassel gyakorolt együtt legtöbbet a kezdőcsapattal és a tapasztalata alapján Ő tűnik a legbiztosabb választásnak.

A második helyen kisebb meglepetést okozva Tyrod Taylor áll aki főként a mobilitásával győzte meg a Bills edzői stábját. A legrosszabb helyzetben a korábbi elsőkörös Manuel van. A hírek szerint nem találja a formáját és csak szenved az edzéseken.

Az edzőtábor csak most kezdődött így még túl korai lenne bármit is kijelenteni. A tavalyi edzőtábor kezdetén például kijelentették, hogy Matt Schaub az Oakland Raiders kezdő irányítója és alapszakasz első hetében már Derek Carr kezdett. A Bills játékosainak még rengeteg idejük van és közel sem biztos, hogy egy hónap múlva is ez lesz az irányítók közti sorrend.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com, sportsworldreport.com)