Ginn visszatért oda, ahová tartozik

"Olyan, mintha soha nem ment volna el."

A vezetőedző Ron Rivera mondta ezt, amikor az elkapó Ted Ginn Jr.-ról kérdezték. Ő a függőleges fenyegetés, aki elhozta a nagy játékok lehetőségét ennek az offense-nek.

A vezérigazgatója Dave Gettleman nem tudott segíteni, de mosolygott, amikor Ginn a 70 yardos elkapását bemutatta az irányító Cam Newton touchdown passzából egy közelmúltbeli edzésen.

Mindenki örül, hogy Ginn visszatért a Panthers színeibe. Senki sem boldogabb, mint Ginn saját maga.

"Ez tökéletes a számomra." mondta Ginn. "(Visszajönni) a legjobb dolog volt a számomra."

2013-ban Ginn egy egyéves szerződéssel jött Carolina-ba szabadügynökként és felélesztette a karrierjét. 36 elkapást, 556 yardot és 5 TD-t (karrier csúcs) szerzett.

A siker felkeltette más csapatok érdeklődését is és aláírt egy jövedelmező üzletet az Arizona Cardinals-al. De 2014 volt az első és egyetlen szezonja Arizonában. Nem azt kapta, amit remélt illetve várt. Azt mondta, ez volt a legnehezebb év pályafutása során.

A villámgyors újonc John Brown átugrotta Ginn-t a depth charton, és Ginn nem volt tényező az offense számára. A kitörő 2013-as Panthers szezon után Ginn az évet mindössze 14 elkapással és 190 yarddal fejezte be.

Ginn elmondta, nem bánta meg, hogy aláírt a Cardinals csapatával, de "Visszajönni ide és kapni egy másik életet nagyszerű dolog."

Ginn visszajött Carolina-ba egy kétéves szerződéssel. Kiépítette a bizalmat az irányítóval, Cam Newton-nal és az edzőjével, Ricky Proehl-el. Mindent összevetve úgy érzi, itt értékelik.

És Ginn nagyon bízik saját képességeiben, főleg az ő védjegyében, a sebességében, ami hasznosítható a punt és kickoff visszahordásoknál is.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: fansided.com