A DT Short visszatért, a DE Johnson korábban befejezte

Egy védekező falember visszatért az edzésekhez, egy másik korábban befejezte. A defensive tackle Kawann Short először edzett az edzőtábor második napja óta, de a defensive end Charles Johnson kevés időt kapott.

A vezetőedző Ron Rivera nem adott semmilyen további információt Johnson nyilvánvaló sérülésével kapcsolatban, de azt mondta, nem hiszi, hogy komoly lenne.

Short gyötrő hátfájással küszködött. Korlátozott edzésmunkát végzett a vasárnapi edzés során, amikor nem edzettek teljes felszerelésben.

A támadó falember Amini Silatolu kihagyta az edzést, miután meghúzta a jobb lábát.

"Jó, hogy KK visszatért." mondta Rivera. "A háta megnyugodott. Volt már baja vele egy pár évvel ezelőtt, és idén megint fellángolt egy kicsit. Képesek voltak kezelni. Jó volt őt a pályán tudni."

A vasárnapi volt az első edzés a pénteki Fan Fest után és Rivera érezte, hogy a játékosok még mindig az 55.060 rajongó által generált felfokozott hangulatban voltak.

"A srácok még mindig beszéltek róla a nyújtás során." mondta Rivera. "Az energia szint, amit ez adott nekünk, igazán különleges volt."

De Rivera azt akarja, hogy csapata ne zökkenjen ki az edzőtábor okozta őrlőmalomból. A Fan Fest egy meccsnapi hangulatot teremtett, de egy csomó munka van még, mielőtt a Panthers eljut addig a pontig.

"Most hozni kell az eredményt. Rajtunk múlik." mondta Rivera. "Meg kell csinálnunk a mi dolgunkat. Azt hiszem, továbbra is erre kell összpontosítanunk."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu