Elfogytak a running backek Dallasban

Nem néz ki túl jól a Dallas Cowboys rostere a running backek szempontjából és a helyzetük tovább nehezedett a tegnapi napon. Joseph Randle derékproblémák miatt szinte teljes egészében kihagyta a tegnapi edzésnapot és az idei offseasonban szerződtetett Darren McFadden pedig csak az első előszezon mérkőzés után fog újra edzésbe állni.

A csoportrivális Philadelphia Eagleshez távozó DeMarco Murray pótlását elvileg a McFadden - Randle párosnak kellene megoldani de a jelek szerint egyikük sem lesz bevethető a péntek hajnali San Diego Chargers elleni előszezon mérkőzésen. Tét nélküli találkozó révén nem okoz problémát pár játékos kiválása de az egész ügy nem sok jót vetít előre a Cowboys szezonjával kapcsolatban.

A kezdőért versenyző páros mellett ott van még Lance Dunbar is aki nagy valószínűség szerint a csapat harmadik számú RB-je lesz a végső 53 fős keretben. Dunbar játékára eddig főként a passzjátékban számítottak de az átalakult keret miatt az idei szezonban a földön is többet kell majd mutatnia.

A hármas mellett a rosteren megtalálható még Ryan Williams (sérültlistán), Ray Agnew, Lache Seastrunk és az újonc Gus Johnson is de nagy valószínűség szerint ez a négyes nem fogja túlélni a végső keretszűkítést.

(nfl.com, Fotó: dal.247sports.com)