A Panthers egyelőre óvatos Benjamin sérülésével kapcsolatban

A Panthers abban reménykedik, hogy a térdsérülés, amit a wide receiver Kelvin Benjamin szenvedett a szerdai közös edzés során, nem komoly.

"Az első vélemény, hogy ez egy rándulás." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Elvitték őt (Charlotte-be), egy MRI vizsgálatra. Ez minden, amit tudok. Előzetesen ez egy rándulás, meglátjuk, mit mond az MRI. Tudatni fogják velem a mai nap."

Benjamin, aki 1000 yardot ért el újoncként tavaly, az egy-egy elleni gyakorlatok során sérült meg, a Dolphins safety-je, Reshad Jones mellett. Lefeküdt a fűre, miután bevágott és visszafordult az irányító felé. Nem volt semmilyen kapcsolat Benjamin és Jones között.

Benjamin lent maradt néhány percig, a játékosok pedig körülállták. Majd megérkezett a kocsi, és levitték az edzőpályáról.

"Ez nem volt szerencsés. Ez egy olyan dolog, ami bármikor megtörténhet az edzésen." mondta Rivera.

Rivera elmondta, függetlenül a sérülés mértékétől, más elkapóknak kell előrébb lépni. Először Devin Funchess-t említette, az újoncot a második fordulóban választották ki a 2015-ös Draft-on, de Funchess combhajlító sérülést szenvedett szerdán.

"Nem hiszem, hogy ez meg fogja változtatni azt, hogy mit akarunk csinálni, vagy hogyan fogjuk csinálni. Ez csak azt érinti, hogy ki fogja csinálni? Ez a lényeg." mondta Rivera. "Ez csak azt jelenti, hogy egy fiatal férfi, mint Devin Funchess kap egy lehetőséget, hogy előlépjen, amíg Kelvin visszatért, és más srácok is, hogy előrébb lépjenek. Néhány srác feljebb lép, és kihasználják a lehetőséget, és remélhetőleg szerzünk néhány pozitív hírt is a mai nap."

Az esetet megnézhettek videón itt.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: washingtonpost.com