Benjamin kihagyja az idei évet térdszalagszakadás miatt

Charlotte-ban kiderült, hogy Kelvin Benjamin térdsérülése súlyos. Az MRI megerősítette, hogy a Panthers top elkapójának térdében elszakadt a bal elülső keresztszalag és hiányozni fog a teljes 2015-ös szezonban. Benjamin az egy-egy elleni gyakorlatok során, szerdán szenvedett "non-contact" sérülést.

"Nyilvánvaló, hogy szörnyen érezzük magunkat Kelvin miatt." mondta a vezérigazgató Dave Gettleman. "Rettenetesen keményen dolgozott azért, hogy egy erős éve legyen. Biztosak vagyunk benne, hogy a műtét és a rehabilitáció után hasonló elszántsággal áll az összes kihívás elé."

Benjamin volt az egyik legjobban teljesítő játékos az egész edzőtábor alatt, és építkezett a lenyűgöző újonc szezonjára, amelyben újonc csapat rekordokat állított fel az elkapások (73), az elkapott yardok (1008) és a TD-k (9) tekintetében. Most a Carolina versenyképes wide receiver csoportjának meg kell birkóznia a hatalmas veszteséggel, amit vezetőjük elvesztése jelent.

"Ő egy fene jó játékos." mondta a wide receiver Jerricho Cotchery. "De a csapat remek munkát végzett a verseny megteremtésével. Ez az egyik olyan eset, ahol ez előnyös lehet."