Hat hétre kiesett Mike Iupati

Az Arizona Cardinals támadófala nagyon ígéretesen nézett ki az offseasonban de az egységet nagy veszteséget érte. A San Francisco 49ers-től érkezett guardnak Mike Iupati-nak meg kell műteni a térdét ami miatt előreláthatólag hat (maximum 8) hetet lesz kénytelen kihagyni.

Bruce Arians vezetőedző elárulta, hogy Ő küldte orvoshoz a térdproblémákkal bajlódó falemberét de a Cardinals vezetősége biztosan nem ilyen kezdésre számított. Márciusban ötéves, 40 millió dolláros szerződést kötöttek Iupati-val amivel posztjának második legjobban fizetett játékosa lett.

Az előzetes tervek szerint Iupati és Jared Veldheer szerepel majd a fal bal oldalán míg a korábbi elsőkörös és végre egészséges Jonathan Cooper és Bobby Massie párosa pedig a bal oldalon. Massie hárommérkőzéses eltiltással kezdi el az alapszakaszt de még így is a fal lesz a csapat egyik legerősebb csapatrésze.

A támadófal leggyengébb pontját a center poszt jelenti. Itt jelenleg A.Q. Shipley számít kezdőnek de Ted Larsen és a csapathoz visszahozott Lyle Sendlein számára sem elképzelhetetlen, hogy a szezon folyamán előrébb lép majd a depth charton.

(nfl.com, Fotó: dailyreadlist.com)