Hivatalos: Véget ért Jordy Nelson idei szezonja

Hivatalossá vált az amitől a legjobban tartottak a Green Bay Packers vezetői és szurkolói. Az elkapó Jordy Nelson megsérült a Pittsburgh Steelers elleni vesztes előszezon mérkőzésen és már az első pillanattól kezdve keresztszalag szakadásról beszéltek.

Az előzetes vizsgálatok igaznak bizonyultak és végül a tegnapi MRI vizsgálat megerősítette, hogy valóban elszakadt a keresztszalag Nelson jobb térdében így biztossá vált, hogy az egész szezonra kiesett a támadó.

Egy sérülés értelemszerűen sohasem jöhet jókor és a Packers az előszezon előtt a Super Bowl egyik fő esélyesének számított amin azonbab némileg rontott a legjobb elkapójuk kiesése.

Nelson a pályafutásának legjobb szezonját futotta tavaly. 98 elkapásból 1519 elkapott yardot és 13 elkapott touchdownt szerzett. Pályafutása során először beválasztották az All-Pro keretbe is. Randall Cobb-al kiegészülve az egyik liga legjobb párosát alkották.

Az elkapó kiesése után minden valószínűség szerint a második profi szezonját kezdő Davante Adams fog majd bekerülni a kezdőcsapatba. Adams újonc szezonja jól sikerült és a sérülés miatt idén még több lehetősége lesz rá, hogy megmutassa mire is képes igazából.

(nfl.com, Fotó: sportal.co.nz)