A Panthers óvatos Kalil sérülésével kapcsolatban

A center Ryan Kalil nem edzett hétfőn, miután kificamította a bal térdét a szombati meccsen, a Miami Dolphins ellen.

A vezetőedző Ron Rivera elmondta, hogy a Pro Bowler center valószínűleg nem játszik már az előszezonban. A Panthers reméli, hogy a játékos pályára léphet az alapszakasz nyitó mérkőzésen, a Jacksonville Jaguars ellen.

"Nyilván nagyon értékes számunkra, így óvatosan fogjuk megközelíteni ezt a dolgot." mondta Rivera. "Okosak leszünk. Minden kiderül, amikor ott leszünk Jacksonville-ben."

Míg Kalil térde gyógyul, a tartalék center Brian Folkerts és a jobb oldali tackle Mike Remmers játszik a helyén. Folkerts és Remmers, aki korábban játszott már néhány alkalommal centert az edzések során, hétfőn is ezen a poszton gyakorolt, amikor a Carolina megkezdte a felkészülést a pénteki, New England Patriots elleni előszezon mérkőzésre. 

"Ez a szerepem a csapatban, és ez az, amit csinálnom kell." mondta Folkerts. "Elképesztő volt a tanulás Ryan mögött - egyik legokosabb center a ligában. Magabiztos vagyok és készen állok."

Remmers bízik abban, hogy Kalil, akit az egység "rettenthetetlen vezetőjének" neveznek, készen áll majd az 1. héten. De hajlandó vállalni a kihívást néhány snap erejéig centerként ezalatt az idő alatt.

"Nagyon jó dolog megérinteni a lasztit." mondta Remmers. "Ez egy másfajta játék, de szórakoztató."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: illegalhit.com