Johnny Manziel kihagyja a Buccaneers elleni mérkőzést

Johnny Manziel kisebb könyöksérüléssel bajlódik és mostanra biztossá vált, hogy kihagyja a Tampa Bay Buccaneers elleni előszezon mérkőzést.

A hírt a Cleveland Browns vezetőedzője Mike Pettine jelentette be és elárulta, hogy nincs struktúrális elváltozás Manziel könyökében. Mindemellett nagy esély mutatkozik rá, hogy az utolsó Chicago Bears elleni előszezon mérkőzésen sem fog pályára lépni a fiatal irányító.

Manziel pályára lépett az első két előszezon mérkőzésen és megmutatta, hogy tényleg rengeteget fejlődött a tavalyi évhez képest. Miután kikerült a rehabról elég sokan elkezdték dicsérni és szinte az összes fórumon csak pozitív fejleményekről számoltak be vele kapcsolatban.

Az előszezonban szemmel látható volt a fejlődés így ha bármi probléma felmerülne Josh McCown-al akkor azonnal bevethetik majd a tavalyi elsőkörös irányítót.

A csapat tegnap Manziel sérülése miatt szerződtette a szabadügynök irányító Pat Devlin-t de teljesen biztosak lehetünk benne, hogy a 27 éves játékos csak az edzőtábor idejére érkezett.

(nfl.com, Fotó: fansided.com)