Brown és Ginn a kezdő wide receiver

A vezetőedző Ron Rivera azt mondta hétfőn, hogy "jelenleg" a Panthers kezdő elkapója a vasárnapi szezonnyitón a Jacksonville ellen Ted Ginn Jr. és Corey Brown lesz.

Három perccel később Rivera kijavította magát - valamennyire.

"Corey - elnézést, Philly - szépen halad." mondta Rivera. "Philly-nek fogom hívni. Philly elkapja a labdát. Corey egy kedves fiatalember."

Nem sokkal Rivera sajtótájékoztatója után Brown kérte a Panthers-t Twitteren keresztül, hogy a nevét változtassa vissza Philly-re a csapat honlapján, miután megváltoztatták Corey-ra a holtszezonban.

Corey Brown küzdött az elejtett labdákkal ebben az előszezonban, hogy kiharcolja a kezdő helyet és az esetleges kerettagsága veszélybe került. De draftolatlan újoncként 2014-ben Philly Brown-nak 21 elkapása és 296 yardja volt - átlaga a csapat legjobbja volt, 14,1 yard elkapásonként - miközben ugyanannyi elejtett labdája volt (kettő), mint touchdown-ja.

"Megmutatta az önbizalmát az elmúlt pár edzés során." mondta Rivera. "Dolgozik azon, hogy visszaszerezze az önbizalmát."

Rivera bizalma is növekszik a wide receiver csoportban, ahogy a Panthers kialakítja az elkapó alakulatot Kelvin Benjamin térdsérülése után.

"Nem egy emberen múlik a csapat - ezért vagyunk mi egy csapat." mondta a fullback Mike Tolbert. "Kelvin egy nagy darabja ennek, de ugyanakkor vannak srácok, akik helyettesíthetik."

Íme Rivera megjegyzései az öt elkapóról, akik az 53 fős keretben vannak, elsőként Corey, ööö, Philly.

Philly Brown: "Corey tudja mindhárom elkapó posztot, a másik dolog, amiről beszélni kell, Corey sebessége. Kimegy és megcsinálja, de az a lényeg. Hatékonynak kell lenni és nem lehet elszalasztani a lehetőségeket."

Ted Ginn Jr., a gyors elkapó és visszahordó, aki visszatért a Panthers csapatához egy egyéves távollét után: "Azt hittem, Teddy Ginn igazán szép teljesítményt nyújtott az edzőtáborban, csinált néhány igazán szép dolgot."

Az újonc Devin Funchess, aki visszatért a combhajlító sérülés után, ami miatt kihagyott két előszezon meccset és két elkapással 22 yardot szerzett az utolsón: "Tetszik az a fejlődés, amit láttunk Devin-től. Kijött és csinált pár szép elkapást a Pittsburgh ellen, és volt egy jó napja ma. Devin nyomja őket (a kezdőket) - csakúgy, mint Cotchery."

A veterán Jerricho Cotchery, akinek négy elkapása volt a harmadik előszezon meccsen, de ágyék sérülést szenvedett, ami miatt kihagyta az utolsó meccset: "Cotch jól játszott a harmadik előszezon meccsen, szép munkával találta meg a határokat, a lyukakat, és volt egy nagy elkapása. Ez az, amit vársz Cotch-tól"

Kevin Norwood, egy 2014-es negyedik körös Seahawks pick, aki a múlt héten, egy trade után érkezett:"Igazán elégedett vagyok azzal, amit mi már kaptunk Kevin-től. Megmutatta, hogy egy minőségi elkapó, akinek van esélye a mi rendszerünkben. Jó napja volt a mai edzésen. Kaptam egy esélyt, hogy megnézzem néhány egyéni képességét, miközben dolgoztak, és nagyon tetszett az útvonal futása."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu