A Dolphinsnál is a taposós önmagát hozza Ndamukong Suh

Ndamukong Suh a kiválasztása óta a liga legjobb defensive tacklejei közé tartozik de a jó játékhoz mindig is túlzott keménység és szabálytalanságok sorozata párosult. Tegnap lejátszotta első mérkőzését új csapatában a Miami Dolphins-ban és mérkőzés után egy olyan jelenettel kapcsolatban került elő a neve amit biztosan nem a legjobb színben tünteti fel.

Suh a második félidő végefelé szabályosan megállította Alfred Morris futását. Ezzel eddig semmi baj sincs hiszen ezért fizetik de amikor visszament a huddlebe rátaposott Morris sisakrostélyára amivel tulajdonképpen lehúzta a sisakot az ellenfele fejéről.

Az NFL szóvivője Michael Signora lenyilatkozta, hogy már megvizsgálták a felvételeket és semmilyen büntetést sem fognak kiosztani az eset kapcsán. A dolog apró érdekessége, hogy tavaly decemberben Suh hátrálva, valószínűleg szándékosan, megtaposta a Green Bay Packers irányítójának, Aaron Rodgers-nek a bokáját. A tackle akkor arra hivatkozott a nagy hideg miatt teljesen elgémberedett a lába és nem érezte, hogy min is áll valójában. Most legalább nem kellett kitalálni valami hasonló magyarázatot kitalálnia.

(nfl.com, Fotó: foxsports.com)