Michael Penix Jr. jól játszott a bemutatkozó mérkőzésén

Michael Penix Jr. ma hajnalban a Miami Dolphins ellen mutatkozott be az Atlanta Falcons csapatában az előszezonban. A Draft 8. helyén kiválasztott játékosa több támadósorozatot kapott és ugyan nem voltak nagyon kiemelkedő pillanatai de a debütálása megfelelt a várakozásoknak.

A rutinos egyetemi játékos az előszezon mérkőzésen megmutatta, hogy a legnagyobb erősségeit az NFL-ben is használni tudja majd. Penix jól érezte magát a zsebben és a legtöbb passzát időben engedte el. 16 passzából 9 volt sikeres, 104 yardot passzolt a 20-13-ra elveszett mérkőzésen.

"Jó érzés volt kimenni és versenyezni a csapattársaimmal" - mondta Penix, akit a Falcons a nyolcadik helyen vitt el a 2024-es NFL Drafton. "Csak jól éreztem magam odakint és játszottam azt a játékot, amit 5 éves korom óta játszom. Szóval, semmi idegesség, semmi idegeskedés, csak készen állok a játékra."

Penix egyetlen problémája hajnalban a Red Zone játékoknál történtek. A pálya végén nagyon pontatlan volt, a passzai többsége a célpontok által elérhetetlen távolságba mentek.

Fotó: atlantanewsfirst.com