Kuechly valószínűleg kihagyja a második meccset is

A linebacker Luke Kuechly bizonytalanként szerepel a sérült listán a vasárnapi, New Orleans Saints elleni meccs előtt agyrázkódás miatt, és "több mint valószínű" a második egymást követő meccset is kihagyja.

Kuechly, akik pályafutása során először hagyott ki meccset múlt vasárnap a Houston Texans ellen, nem vett részt az edzéseken egész héten.

"Halad." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Próbálunk okosak lenni és végigvisszük a protokollt."

A bye week előtt a Carolina a Buccaneers csapatához utazik a 4. héten, és Rivera-t megkérdezték, a csapat fontolgatja e azt, hogy Kuechly a 6. hétig pihen. Azt mondta, senki nem tekint ennyire előre.

"Ez tényleg csak arról szól, hogyan érzi magát, és arról, mit gondolnak az orvosok arról, ahogy végigvitte ezt a folyamatot." magyarázta Rivera.

A sérült lista többi tagjának, a defensive end Charles Johnson-nak (combhajlító) és a futó Jonathan Stewart-nak (térd) és Fozzy Whittaker-nek (váll) a játéka megkérdőjelezhető.

"Charles, Jonathan és Fozzy is megcsinálták az ismétlést, amit terveztünk." mondta Rivera. "Ezt jó volt látni."

Mindhárman várhatóan játszani is fognak.

"Hacsak nem történik valamiféle visszaesés holnap." mondta Rivera, "amit kétlek."

A defensive tackle Star Lotulelei valószínűleg játszik, a Panthers így a teljes defensive linemen sorral játszhat, először ebben a szezonban. Lotulelei kihagyta az első két meccset és a teljes előszezont egy láb sérülés miatt.

A wide receiver alakulat is rövidebb lesz. A veterán Jerricho Cotchery nem játszik boka ficam miatt.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: rantsports.com