A szokásos Norman interception?

A cornerback Josh Norman teljesítményét a legtöbb ember úgy írná le, mint egy hihetetlen interception, ami bebiztosította a vasárnapi győzelmet a New Orleans Saints ellen, de csapattársai, mivel csapattársak, azt mondták, egyszerűen Norman az Norman.

Azért, mert ők már láttak Norman-től egy hasonló játékot ezelőtt - a hét elején.

"Ez a második bámulatos interception-je." mondta az irányító Cam Newton, hivatkozva egy interception-re, amit Norman edzésen szerzett a vasárnapi győzelem előtt. "Hetente egyszer, most, hogy a szezon elkezdődött, kapunk egy lehetőséget (a kezdő) védelem ellen, és az egy kétperces drive. ... 12 másodperc volt hátra, és két lehetőségünk volt bejutni az end zone-ba. Egy elkapónak passzoltam és Josh ugyanígy megcsinálta a játékot. Nyugodtan mondhatjuk, hogy én készítettem fel a meccsre. Hihetetlen, hogy az edzés folytatódik a meccsen."

Míg Norman játéka az edzésen hencegésre adott okot, addig a vasárnapi a Panthers első 3-0-ás kezdését eredményezte 2003 óta, bebiztosítva a 27-22-es vezetést alig több mint egy perccel a vége előtt, A Saints a Carolina 23 yardos vonaláról támadott, Norman azonban megszerezte a labdát az end zone-ban a wide receiver Brandin Cooks elől.

Nézzük, mit mondtak a csapattársai erről a játékról.

A vezetőedző Ron Rivera: "Ez csak egy Josh Norman játék. Amikor a fiatal férfi megkapja a lehetőséget az előrelátó játékra, megragadja a lehetőséget, hogy megcsinálja a játékot. Ő egy playmaker."

A tight end Greg Olsen: "Ez hihetetlen volt. Nagyon nagy szükségünk volt erre. Ő egy különleges tehetség, ez nem kérdés. Ez egy kritikus játék volt, ami megmentette a meccset. Ki tudja, mi történik, ha csak leüti? Mi mást lehetne mondani? Ez egy hihetetlen interception volt."

A safety Roman Harper: "Ez a tipikus J-No. Határozottan szép volt. Teljesen megnyúlt, vízszintesen érkezett a földre. Ez az, amit csinált. Látod őt minden nap dolgozni az edzésen. Nem fogja feladni. Egy karakán fickó. Harcol és verseng minden játék során."

A center Ryan Kalil: "Félelmetes. Nagyon boldog voltam miatta. Josh igazán jól játszik, és megcsinálja a nagy játékokat. Nyilvánvalóan örülök annak, hogy a mi csapatunkban van."

Az interception-t itt tudod megnézni.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: foxsports.com