Kalil játéka a Colts ellen még nem tisztázott

A vezetőedző Ron Rivera, aki már tudja, hogy egy-két defensive linemen nem valószínű, hogy játszani fog az Indianapolis Colts ellen, most abban reménykedik, hogy a támadófal legfontosabb tagja nem csatlakoznak hozzájuk a pálya szélén.

A center Ryan Kalil kihagyott egy edzést csütörtökön boka sérülés miatt, amely miatt Rivera "egy kicsit" aggódik. Rivera megerősítette, hogy a defensive end Mario Addison (váll) nem fog játszani a Colts ellen és azt mondta, a defensive tackle Dwan Edwards (boka) sem játszhat valószínűleg.

Rivera inkább várakozó állásponton van a linebacker Shaq Thompson (térd) játékát illetően, aki csakúgy, mint Edwards, a második egymást követő meccset hagyhatja ki, és Kalil esetében is kivár.

"Ezek a srácok itt maradtak, és extra munkát végeztek." mondta Rivera. "Kifejezetten Shaq esetében a víz alatti futópad volt a feladat. Meglátjuk, hogy lesz holnap reggel."

Rivera azt mondta, nem tudja, hogy lesz Kalil, aki nem hagyott ki egyetlen játékot sem a múlt vasárnap esti győzelem során a Philadelphia Eagles ellen, amikor sérülést szenvedett.

"Azt mondták nekem, hogy kicsavarodott a bokája. Nem is vettem észre semmit, amikor megnéztem a videót." mondta Rivera. "Megpróbálunk óvatosak lenni, csak arra figyelni, hogy lenyugodjon, és elmúljon a duzzanat."

Rivera azt mondta, hogy hetedik éves veterán, Fernando Velasco, aki helyettesítette Kalil-t azon az egyetlen kihagyott meccsen két héttel ezelőtt a Seattle ellen, átveszi Kalil helyét, ha az nem tud játszani.

"Szép munkát végzett." mondta Rivera. "Minden ismétlést megcsinált most, Chris Scott pedig a tartalék szerepben gyakorolt."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: chatsports.com