Norman több akcióban reménykedik

A cornerback Josh Norman nagyra értékeli a tiszteletet az ellenfél irányítóitól, ami megmutatkozott a közelmúltban, amikor nem dobtak felé labdát.

De nem tudja elrejteni azt a tényt, hogy hiányzik neki az akció."Nem fogok hazudni." mondta Norman, miután a Philadelphia Eagles irányítója, Sam Bradford csak egyszer tesztelte múlt vasárnap. Norman lenyűgözően levédekezte azt a passzt a tight end Zach Ertz elöl az end zone-ban.

"A részese akarok lenni a játéknak."Csütörtökön Norman megint erről beszélt."Ott akarok lenni és úgy érezni, hogy megcsináltam egy játékot, vagy kisegítettem a csapatot." mondta Norman. "Ez olyan frusztráló dolog nekem, és úgy voltam vele, "Gyerünk J-No, csinálj meg egy játékot!" Nos, nem igazán tudok megcsinálni egy játékot, ha senki sem jön felém."

Valószínűleg többször kell majd akcióba lépnie az Indianapolis Colts ellen hétfőn este.

Ellentétben az Eagles és a Seahawks csapatával, a Carolina korábbi két ellenfélével, akik nem rendelkeznek egyértelmű No.1 elkapóval, a Colts gyakran játszik T.Y. Hilton-ra, aki vezeti a csapatot 37 elkapással és 606 yarddal.

Az irányító Andrew Luck Hilton-t több mint 10 alkalommal veszi célba egy meccsen.

"Ez kihívás - Elfogadom." mondta Norman. "Ő átkozottul jó."

Kizárólag Norman fogja majd Hilton-t? Norman és a vezetőedző Ron Rivera nem osztja meg ezt az információt napokkal a meccs előtt. De az egyértelmű, hogy Norman kap lehetőségeket a Colts top elkapójával szemben, és ez az, amit a Carolina szenvedélyes, játékmester corner-e akar.

"Van egy célom. Nem tudom elérni a célom anélkül, hogy felém dobnak." mondta Norman. "Próbálom a legjobb corner lenni, próbálok az év defensive játékosa lenni, és próbálom a legtöbb interception-t szerezni."

Norman folytatni kívánja azt a hatékonyságot, amint a szezon elején mutatott, de a védelem koordinátora, Sean McDermott rámutatott arra, hogy a statisztika nem mondja el a teljes történetet az elit cornerback-ekről.

"Ha nem fognak dobni az ő irányába," mondta McDermott, "az számomra a legnagyobb tisztelet jele, amit lehet adni valakinek."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com