Beharangozó: Panthers vs. Packers

packerspanthers.jpgMinden győzelem után a meccsek egyre fontosabbak és a visszhang egyre hangosabb.

A Carolina (7-0) fogadja a Green Bay Packers-t (6-1) vasárnap, ami befolyásolhatja a rájátszást, a hazai pálya előnyét januárban és bosszút lehet a tavalyi 38-17-es vereségért.

A vezetőedző Ron Rivera-nak egyre nehezebb a csapatot az "egyszerre csak egy meccs, mindannyian ugyanúgy számítanak" mentalitás szerint irányítani.

"Maradok az én mantrámnál, miszerint ez a legfontosabb meccs, amit játszani fogunk, mert ezt kell most játszani." mondta Rivera. "De azt hiszem, a játékosok megértették, mi forog kockán. Ez kihathat januárra, de arra fogunk összpontosítani, hogy mit jelent most."

Az NFC South-ot jelenleg vezető Panthers még keresi a tökéletes játékot, megpróbálják elérni a 8-0-t és megtartani az előnyüket a divízióban.

Lehetetlen figyelmen kívül hagyni a történetből a 9. hét jelentőségét. A csapatkapitány Greg Olsen és a többi vezéregyéniség tudomásul vette őket, de csak amennyire kell.

"Mindazok a dolgok - a rájátszás forgatókönyvek - tényleg közömbösek számunkra." mondta Olsen. "Nem próbáljuk megjósolni, hogy a következő hat hétben hogyan fognak szerepelni a csapatok az NFC-ben. Megpróbáljuk megnyerni a meccset."

A győzelemhez szükség van arra, hogy a Panthers legyőzze a tehetséges Packers-t, a Super Bowl-ra is esélyes csapatot, amelyet a liga MVP-je, Aaron Rodgers vezet.

"Okkal az NFC egyik hagyományosan nagy csapata." mondta Olsen.

"Egy jó csapat egy potenciális Hall of Fame irányítóval és néhány playmaker-rel, agresszív stílusban és támadó szellemű védekezéssel." mondta Rivera a Packers csapatáról. "Bajban voltunk tavaly."

A tavalyi kiütéses vereségre nem alapozhat a Carolina ezen a héten, de legalább arra jó, hogy emlékeztessen arra, mi történik, ha nem a legjobbat nyújtod a Green Bay ellen.

"Úgy érezzük, jobb csapat vagyunk ebben az évben. Úgy érezzük, le tudjuk győzni azokat a srácokat." mondta a defensive tackle Kawann Short. 

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu