Davis nagyon izgatott

Az elmúlt években Thomas Davis nem reménykedett a Pro Bowl szavazás alatt. De a figyelmen kívül hagyott linebacker-t nem lehet figyelmen kívül hagyni többé.

Szerdán kiderült, hogy Davis vezeti a szavazást a külső linebacker-ek között.

A 2014-es Walter Payton NFL Man of the Year csatlakozott a belső linebacker Luke Kuechly-hez, a cornerback Josh Norman-hez és a center Ryan Kalil-hoz, akik a Panthers jelenlegi első helyezettjei.

"Nem fogok hazudni, izgatott vagyok." mondta Davis, aki vezeti a Carolina-t 65 tackle-el és emellett három sack-et és három interception-t is szerzett. "Ez még a szavazási folyamat eleje, de hé, én vezetek."

Ezen felül Davis az egyik jelölt, és az egyetlen NFL játékos a Sports Illustrated 2015 Sportsman of the Year díjáért. A jelöltek közé tartozik a tenisz csillag Serena Williams, a labdarúgó Lionel Messi és a Triple Crown Winner, American Pharoah.

"Ez önmagában egy megtiszteltetés, tudva, hogy téged is megemlítenek néhány ilyen név mellett a listán." mondta Davis. "Rajongója vagyok a sportnak, a rajongója vagyok sok embernek, aki a listán van."

Norman, aki izgatott saját Pro Bowl kilátásait tekintve, egyike azoknak a Panthers játékosoknak, akik örülnek, hogy Davis megkapja a megérdemelt elismerést. És mint lovassport rajongó, Norman igencsak fel lett csigázva.

"Hé, nem volt a listán ló (American Pharoah) nem tudom, mióta." mondta Norman. "Ez egy fene nagy megtiszteltetés! Azt hiszem, a legnagyobb ló, amely valaha élt."

A Triple Crown egy kemény verseny, de a vezetőedző Ron Rivera tudja, hogy Davis sikertörténete sem kevesebb.

"Az ő történetét filmre tudnák vinni." mondta Rivera. "Végignézni, amit csinált (három egymást követő ACL szakadás), ez számomra szívszorító volt. Ez az, amiről az edzői munka szól, ha van ilyen fiatal férfi, akinek sikerült ez."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: standingosports.com