Oher készen áll szembenézni egykori csapatával

A bal tackle Michael Oher túllépet a 2014-es, Tennessee-ben töltött szezonján.

Gyorsan asszimilálódott Carolina-ban és vitathatatlanul a legjobb teljesítményt nyújtotta a múlt vasárnapi 37-29-es győzelem során a Green Bay Packers, akin nem is szereztek sack-et.

De a Nashville-i utazás előtt Oher találkozása egykori csapatával egy kézenfekvő történet.

Nem meglepő, hogy nem sokat mond róla.Miért játszott Tennessee-ben csak egy évet?

"Fogalmam sincs." mondta Oher, aki utalt a filozófiai különbségekre, amikor először érkezett Carolina-ba.

"Nem illettem a képbe, azt hiszem. Néha nem jönnek össze a dolgok."Oher azt mondta, ő ugyanaz a személy, ugyanaz a játékos, mint ami volt a Titans csapatában. Bár mindenképpen egészségesebb, miután egy lábujj sérüléssel küzdött 2014-ben."Jöttem dolgozni minden nap, és igyekszem a csapat rendelkezésére állni." mondta Oher. "Ez minden, amit csináltam  egész karrierem során."

Oher tökéletesen illeszkedik a bal tackle posztra Carolina-ban. Az első szó, amit a vezetőedző Ron Rivera kimondott, amikor megkérdezték arról, hogy mit adott Oher a csapatnak, az a "stabilitás" volt.

"Nagyon jól játszott a baloldali tackle pozícióban." mondta Rivera. "Megtette azokat a dolgokat, amiket kértünk tőle."

A történetet tovább színesíti, hogy Byron Bell, akit Oher helyettesített baloldali tackle poszton, most a kezdő jobb oldali tackle a Titans ellen.

Bell akkor költözött át a bal tackle posztra Carolina-ban, amikor Jordan Gross nyugdíjba vonult a 2013-as szezon után. Ez kihívást jelentene bárkinek, aki jobb oldali tackle-t játszott az előző három szezonban.

"Csak arra emlékszem, mennyire stabil játékos volt." mondta Rivera. "Megtett mindent, amit tudott. Nehéz helyzetbe hoztuk. A right tackle poszt valószínűleg sokkal természetesebb neki. De elég atletikus volt és hajlandó volt kipróbálni magát a baloldali tackle poszton."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: espn.go.com