Coughlin nyomás alatt

Kemény 5 forduló áll csapatunk előtt, hiszen utoljára 2011-ben jutottak Manningék rájátszásba és egyértelmű célként lett meghatározva idén a rájátszás elérése. Az elmúlt héten korrekt előnybe lehetett volna kerülni riválisainkkal szemben, de a Washington Redskins ellen nem sikerült nyerni. Jött is egy érdekes nyilatkozat Steve Tisch-től...

Csapatunk társtulajdonosa azt mondta el az újságíróknak, hogy mind a general manager mind a head coach veszélyben lehet. A hírek szerint ugyanakkor Jerry Reese állása biztos, egy csapathoz közeli forrás szerint ha változás lesz a vezetőedzői poszton akkor az új HC-t ő fogja kinevezni. Beatwritereink arra is rámutattak, hogy utoljára 1979-ben vágtunk ki egy general managert és nem most jött el az újabb kirúgásnak az ideje.

Tom Coughlin helyzete már más kérdés, nem ez az első eset, hogy el akarják távolítani. Többször is nyomás alatt volt már, de Super Bowl győzelmei eddig mindig kimentették. Szó se róla a két SB győzelemmel az elmúlt évtized legsikeresebb csapatai közé emelte a franchise-t, de a rájátszásokról való lemaradások fájóan hatottak a szurkolókra és a tulajdonosokra is. A szezon végéig nem fogok ítéletet hozni Coughlin felett, de az biztos, hogy most már teljesítmény kell tőle, mert egy újabb alapszakaszban véget ért szezont senki sem fog tudni kimagyarázni.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: foxsports.com