Norman és Jones készen áll a párharcra

Az NFL legjobb elkapója az NFL legjobb cornerback-je ellen? Ez úgy hangzik, mint egy párharc, ami miatt egy-két ember izgatott lehet - leginkább persze Josh Norman, akinek a feladata lesz lelassítani a Falcons elkapóját, Julio Jones-t vasárnap.

"Nem tudok ennél izgatottabb lenni." mondta Norman. "Nekik ott van a 11. legjobb. A Carolina-nak ott vagyok én. Jó kis szórakozás lesz."

Tavaly, amikor már kezdett berobbanni, mint a liga egyik legjobb corner-e, Norman teljesítette a kihívást Jones ellen, nem engedte be az end zone-ba, és mindössze hét elkapáson tartotta a 14 passzjátékból a két találkozón.

"Azt hiszem, az ő játékával képes megcsinálni mindent." mondta Jones Norman-ról a konferenciahívás alkalmával. "Kemény, képes levédekezni nagyon jól, meg tud csinálni minden ilyet. Ez teszi őt ilyen jóvá. Nagyszerű energiája van, egy nagyszerű játékos. Alig várom, hogy kimenjünk oda és összecsapjunk. Tudom, hogy játszani fog és én is így teszek."

Ebben az évben Norman bejátszotta magát az NFL Defensive Player of the Year beszélgetésekbe, miután négy interception-t szerzett az első négy meccsen. Az offense-ek már óvatosan dobnak az irányába azóta.
Norman azt várja, hogy ez változni fog vasárnap. A Falcons irányítója, Matt Ryan Jones-t több mint 13 alkalommal veszi célba egy meccsen.

"Arra készülünk, hogy aktív lesz." mondta Norman mosolyogva. "Azt hiszem, olyan aktív lesz, mint a szezon első pár meccsén."

Természetesen Norman szereti az akciót. De a leginkább azt várja, hogy lépésről lépésre halad előre a vitathatatlanul legteljesebb wide receiver-el.

"Szeretném látni a legjobbat időnként." mondta Norman, aki úgy jellemezte Jones-t, mint egy "Ember-állat."

"Szeretném látni, hogy olyan lesz. Szeretném összehasonlítani magam ezzel a szinttel. Julio egy srác, aki ellen biztos vagyok benne, hogy felmegyek és munka vár rám."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu