Norman feltüzelt a Beckham elleni párharc miatt

A cornerback Josh Norman lehuppant a kanapéra hétfőn este, megnézni a Giants elkapóját, Odell Beckham Jr.-t, ahogy csinálja a dolgát.

"Nagy hatással volt rám. Nagyon izgatott voltam, hogy képes volt megtenni, amit meg tudott tenni, megszerezte a yardokat , amikre szüksége volt, hogy segítse az offense-t." mondta Norman. "Úgy játszott, ahogy jónak látta."

Beckham a hatodik 100 yardos meccsén van túl, ami azt jelenti, hogy Norman és a többi Panthers játékos előtt lesz a lehetőség vasárnap, hogy megpróbálják megállítani a sorozatot.

"Nem tudom ennél izgatottabb lenni. Ez egy nagyszerű teljesítmény." mondta Norman.

Norman szerint Beckham képes hangra bírni a tömeget és Norman nem szeretne mást, mint elhallgattatni a tömeget, amikor a Panthers a MetLife Stadium-ba látogat. Norman és Beckham talán a legsikeresebb játékosok saját posztjukon ebben a szezonban.

Norman már sakkban tartotta Julio Jones-t, Dez Bryant-et és DeAndre Hopkins-t ebben a szezonban. Következik Beckham, aki holtversenyben az NFL legjobbja a 12 TD-vel, 85 elkapással 1320 yardot szerzett. Karrierjének 25 meccsén Beckham 24 TD-t szerzett.

"Ő egy más típusú személyiség, egy más típusú sportoló." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Nagyon jó méret, gyorsaság, erő, sebesség, szem-kéz koordináció kombinációval rendelkezik. Amit a legtöbb srác jól csinál, ő nagyon jól."

Az idő fogja megmondani, hogy milyen gyakran fog Norman és Beckham összecsapni. Míg Norman szinte soha nem lép fel a slot-ba, Beckham idejének mintegy egynegyedét ott tölti.

"Nem tudok mit kezdeni ezzel - Tényleg nem tudok." mondta Norman. "Nekem a védekező rendszert kell játszani, és amit várnak tőlem. A kezem kissé meg van kötve. Arról van szó, amit az edzők kérnek és szeretnének tőlem."

Csütörtök, messze nem ideális időjárási körülmények között Norman és a védelem folytatta a felkészülést a Giants összes lehetséges útvonalára.

"Ez a gondolkodásmódot képviseljük, függetlenül attól, milyen az időjárás." mondta Norman. "Mindent megteszünk majd, hogy megpróbáljuk megakadályozni a labdabirtoklását. Dolgozni fogok minden szögön és irányváltáson és mozgáson, amit nyújthat a meccsen. Meglátjuk, mi történik. Várni fogok ott hátul az árnyékban, amíg eljön az időm."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com