Vincent Jackson és Major Wright szezonja is véget ért

A Tampa Bay Buccaneers az elkapót és a safety-t is IR listára helyezte. a safety Kimario McFadden és a tight end Tevin Westbrook pedig felkerültek az aktív keretbe a gyakorlócsapatból.

V-Jax mögött egy nagyon is kiábrándító szezon áll az elkapó számára. Összesen ugyanis 33 elkapást tudott idén felmutatni 543 yardért. Nem a teljesítményével volt azonban gond, hanem sérülések kísérték egész évét.

Sokat bajlódott térdsérüléssel, amikor azonban játszott az nagyon is vitte előre a Bucs támadó egységét. Kirobbanó játékának köszönhetően több meccset is behúzott a gárda, amikor a veterán wide receiver a pályára tudott lépni. Amikor azonban nem, az offense teljesítménye viszont jelentősen visszaesett. Hisz az újonc Jameis Winston olyan draftolatlan játékosokban bízhatott csak, mint Donteea Dye, vagy éppen Adam Humphries. Mert ugye Louis Murphy-t is elveszítettük egy sérülés miatt még a szezon elején.

Kérdésessé válik egyébként ezzel, hogy látjuk-e vajon még Vincent Jacksont Buccaneers mezben játszani. Hisz a veterán játékos szerződésének az értéke jövőre meghaladja majd a 10,000,000 dollárt. És nem biztos, hogy ez akkor is meg fogja még érni a Bucs-nak. Egyébként több, igencsak jó nevű elkapó is kilép most majd a szabadügynök piacra is a szezon végét követően.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com