A Dolphins elküldte a korábbi ideiglenes vezetőedzőjét

A Miami Dolphins tegnap megvált a csapat korábbi ideiglenes vezetőedzőjétől Dan Campbell-től. Campbell a negyedik játékhét után vette át a csapatot Joe Philbin-től és 13 héten keresztül a tight endek edzése mellett a vezetői feladatokat is ellátta.

Campbell az év elején lehetőséget kapott egy vezetőedzői interjún de a posztot végül a Chicago Bears offensive koordinátora Adam Gase nyerte el. Campbell interjúja tulajdonképpen csak formalitás volt mert a szezont ideiglenes vezetőedzőként befejező edzők meg szokták kapni a lehetőséget de valójában csak nagyon minimális esélyük van a poszt elnyerésére.

Az új vezetőedző kinevezése mindig komoly személyi változtatásokkal jár együtt. A Dolphins tulajdonosa Stephen Ross Gase kinevezésekor elmondta, hogy Ő személy szerint Campbell mellett áll, elégedett vele de a maradásáról az új vezetőedző fog dönteni.

A Dolphins Campbell irányításával 2-0-val kezdett de csak 3-7-es mérleggel zárt az utolsó 10 mérkőzésen. A tight end edző iránt máris érdeklődik a San Diego Chargers, a Minnesota Vikings és a Dallas Cowboys is. Nem tudni, hogy hol fogja folytatni de a pályafutása során még nem dolgozott koordinátorként és először inkább ezt a posztot kellene megcéloznia.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com, todayspigskin.com)