Kinevezték a Titans új general managerét

A Tennessee Titans vezetősége tegnap kinevezte a csapat új general managerét. Választásuk a Tampa Bay Buccaneers személyzeti igazgatójára, Jon Robinson-ra esett. Az új GM Tennessee-ből származik így a kinevezéssel egy álom vált valóra a számára.

Robinson az utolsó két évben a Buccaneers alkalmazásában állt de azt megelőzően 12 éven keresztül a New England Patriots csapatánál dolgozott megfigyelőként és iskolai megfigyelő igazgatóként. Az interjúkon a poszt elnyeréséért folytatott versenyben le kellett győznie Chris Ballard-ot, Ted Sundquist-et, Marc Ross-t, Chris Polian-t és Martin Mayhew-t.

Az újonnan kinevezett general managernek nem lesz egyszerű feladata hiszen olyan csapatot kell újjáépítenie amelyik csak 5 győzelmet szerzett az utolsó két szezonban. A Titans birtokolja az idei Draft első választásának jogát így az új GM rögtön az 1/1-es játékos kiválasztásával kezdheti meg a pályafutását.

A Draft előtt azonban még meg kell hoznia egy roppant fontos személyzeti döntést ugyanis jelenleg még vezetőedző nélkül áll a Titans. A hírek szerint a fő esélyes az idei szezont ideiglenes vezetőedzőként befejező Mike Mularkey de esélyes még a Lions defensive koordinátora Teryl Austin és a Jacksonville Jaguars vezetőedző asszisztense Doug Marrone is.

(nfl.com, Fotó: siegelgale.com)