A havazás sem lassította le a Panthers-t

Havas volt a pálya és még mindig havazott, de a Panthers tette a dolgát a fagyos pénteken, mint mindig.

Ez volt a szakszerű megközelítés egy egészséges adag Panthers személyiséggel a vasárnapi NFC döntő előtt.

"(A defensive end) Mario Addison mondta a legjobban:"A elemek változhatnak, de mi nem." Nem változtatunk azon, akik vagyunk." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Kimentünk és edzettünk, és a fiúknak kiváló volt az energiája. Tényleg koncentráltak arra, hogy mit kell csinálni ma, kivéve pár srácot, akik Hóangyalt csináltak odakint."

"Jó móka volt. Tudjuk, hogy ez a lehetőség nem jön minden évben, így próbáljuk a legtöbbet kihozni belőle, nem számít, hol edzünk. Csak jobbak akarunk lenni, így a lehető legjobb csapat lehetünk vasárnap." mondta a running back Fozzy Whittaker.

Rivera nagyon büszke volt csapata teljesítményére a kihívást jelentő körülmények között.

"A támadó oldalon, azt hiszem, nem ejtettünk el labdát." mondta Rivera. "Nagyon jó volt látni, hogy a körülmények ellenére - eső, fagyott eső, hó, jégeső, bármi is volt - a srácok összpontosítottak és a tempó nagyon jó volt."

"Úgy mentünk neki a pénteki felkészülésnek, mint mindig. Nem hagyhatod, hogy "az utadba álljanak"". tette hozzá Addison.

A téli vihar várhatóan folytatódik szombaton de egyértelműen tiszta idő lesz a meccsre. A Bank of America Stadium pályája, amit bíráltak néhányan, amiért csúszós volt, miután órákkal a múlt vasárnapi rájátszás meccs előtt eső áztatta, jelenleg ponyva alatt van, de emellett hó és a jég is fedi.

"Az az igazság, hogy január van." mondta Rivera, hozzátéve, hogy a játékosoknak rengeteg ideje van kiválasztani a megfelelő stoplit. "Bármilyen füves pályán a ligában - kivéve Arizona-ban, mert az beltéri/kültéri pálya - ez az, ami történik. Ilyen típusú feltételek mellett kell játszani. Ez a futball."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: foxcarolina.com