A Panthers stadion jó állapotban van az NFC döntőre

A Carolina Panthers egyedi problémákkal szembesült, ahogy közeledik a legfontosabb meccs a Bank of America Stadium történetében, de a stadion működéséért felelős igazgató, Scott Paul arra számít, hogy minden marad a régiben, mikor eljön a kickoff ideje az NFC döntőben vasárnap este. Paul azt mondta, hogy egy csomó embernek tartozik köszönettel.

"Egy nagyszerű közösségben élünk. Van egy csomó ember, aki szeretne segíteni." mondta Paul. "Mi csak szeretnénk megköszönni nekik mindent, amit tettek az elmúlt néhány napban azért, hogy ez a stadion készen álljon a szurkolóink fogadására. Ez a legnagyobb meccs a stadion történetében, de nem kezeltük másképp. Ez egy döntő és több izgalom várható, de a biztonsági és a szurkolói szolgáltatások szempontjából olyannak kell lennie, mint általában."

A téli időjárás a régióban péntek reggel a hajnali órákban kezdődött és azt követően közel 24 órán keresztül tartott, ami a stadion személyzetét többnyire ismeretlen feladat elé állította, de a hó és jég eltávolításában tapasztalt segítség azonnal érkezett.

Amellett, hogy extra erőfeszítést nyújtottak azok, akik mindig részt vesznek a Panthers meccsek előtti felkészülésben, a csapat kapott egy nagy segítséget a Charlotte Motor Speedway elnök-vezérigazgatójától, Marcus Smith-től.

"Marcus Smith felhívott minket néhány nappal ezelőtt, és azt mondta: "Nézd, megvannak a források, hogy segítsek. Megtesszük ezt időnként, és hajlandóak vagyunk megtenni bármit, amiben segítség kell."" mondta Paul. "Ezért küldtek 20 embert az elmúlt napokban, hogy segítsenek nekünk a hó és a jég eltakarításában. Szeretnénk megköszönni nekik, hogy segítettek nekünk ezzel a hó és a jég eltakarításában, valamint a többi embernek a közösségben és a Panthers csapatának."

A munka természetesen nem ért véget, különösen a játéktér tekintetében.

"A pálya le van takarva csütörtök délután óta. Már kétszer el kellett takarítani a havat a ponyváról." mondta Paul szombaton. "Azt reméltük, hogy levehetjük a ponyvát ma, de nagyon hideg lesz ma este, így rajta fogjuk hagyni a ponyvát. Még egy kis jeget le kell szedni a ponyváról reggel, majd reményeink szerint körülbelül 11-12 óra körül kitakarhatjuk a pályát."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu