46 millió dolláros szerződést kapott a Chiefs legjobb tight endje

Anyagi szempontból igen sikeres napokon van túl a Kansas City Chiefs játékosa Travis Kelce. Az E! csatorna pár napja megerősítette, hogy elindul a tight end saját reality showja Catching Kelce címmel majd a Chiefs tegnap bejelentette, hogy szerződést hosszabbított a játékossal.

Kelce még szerződéssel rendelkezett az idei szezonra, idén lép újonc szerződésének utolsó évébe így a Chiefs idejekorán magához láncolta a játékosát. Ötéves, 46 millió dolláros szerződést kötöttek vele. A szerződés 20.5 millió dollár garantált keresetet és 10 millió dollár aláírási bónuszt tartalmaz. Kelce a hosszabbítással Julius Thomas-al együtt a liga második legjobban fizetett játékosa lett.

A "Zeus," becenevű játékost "Baby Gronk"-nak is nevezik mert Rob Gronkowski-hoz hasonló felépítéssel rendelkezik. Harmadik körös pick volt, az újonc szezonjában egyetlen elkapása sem volt de az utóbbi két évben rengeteg fejlődött.

Az utolsó két szezonban kezdőjátékossá nőtte ki magát és mindkét szezonban átlépte a 850 elkapott yardot. A januári két playoff mérkőzést 14 elkapással és 151 elkapott yarddal zárta. Jeremy Maclin mellett Alex Smith kedvenc célpontjává nőtte ki magát és a mostani hosszabbítással 2021-ig a csapat rendelkezésére fog állni.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)