A Panthers nem riadt vissza a mókázástól az Opening Night-on

Általában a szépségkirálynők kapják a kérdéseket, de a Super Bowl Opening Night-on a megszokott dolgokat kidobták az ablakon.

Hol máshol látsz egy Miss Universe-t NFL játékost kérdezni, mindössze néhány méterre egy embertől, aki amerikai zászlót visel és ugyanazt a dolgot csinálja?

Üdvözöljük az NFL karneváljában, ahol a "média" tagjai a show csillagai, a Carolina Panthers és a Denver Broncos pedig a furcsaságuk tárgya.

Míg az NFL média világának olyan óriásai, mint Peter King és John Clayton dolgozott a teremben a SAP Center-ben - a San Jose Sharks otthonában - az "újságírók" szuperhősnek vagy sport bábnak öltözve tették fel kérdéseiket.

"A felesége inkább a "spandex"-et (a mez anyaga) vagy a születésnapi öltönyt kedveli jobban?" Kevin Frazier az Entertainment Tonight-tól kérdezte a safety Roman Harper-t.

"Mikor volt az utolsó alkalom, amikor sírt?" Egy azonosítatlan riporter kérdezte az offensive tackle David Foucault-ot.

(A válaszok, csak mellékesen, a "spandex" és a "mikor a barátnőm elhagyta a várost." voltak.)

Korábban az úgynevezett Super Bowl Media Day általában a nap közepén volt a Super Bowl stadionban, az NFL azonban úgy döntött, hogy az esemény készen áll a főműsoridőre idén és áthelyezték az esti órákra. Néhány anyag csak este 10:00 után mehetett adásba.

De a nagy dolog az volt, hogy a Panthers úgy tűnt, csúcsformában van itt is.

A színfalak mögött, várva a "zöld szobá"-ban a médiára, amíg a Broncos felment a színpadra, a Panthers mosolygott. Mind közül a legnagyobb mosolya az irányító Cam Newton-nak volt, a középpontban volt, kommentátora volt egy Madden meccsnek az ezermester Joe Webb és a safety Kurt Coleman között.

Miután a színpadon voltak, a játékosok nem klikkesedtek, hanem folyamatosan változó kis csoportokban voltak, mosolyogtak és együtt nevettek az ostoba interjúkon. Az egy órás program vége felé Webb és az elkapó Kelvin Benjamin körbement a színpadon, ahol a csapat többi sztárja állomásozott és feltették saját kérdéseiket.
Még amikor bejelentették, hogy az eseménynek már vége, Panthers játékosok akkor sem siettek a stadion belsejébe és nem sprinteltek rá a buszokra. Elidőztek, pózoltak, mielőtt kiszivárogtak.

Bizonyos szempontból a Super Bowl Opening Night bolondsága összekapcsolódik ennek a csapatnak a személyiségével. A Panthers szereti kellemesen eltölteni az időt együtt, és ez volt az egyik utolsó alkalom, amikor ennek a csoportnak alkalma volt erre.

Ugyanakkor a Super Bowl hetének íve még sok mindent tartogat, ez csak a kezdete volt a szórakozásnak.

 

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: thewrap.com