Rivera: "A kulcs az, hogyan állunk a holtszezonhoz."

A 51 jelentős szám a Panthers számára.

A linebacker Sam Mills, a franchise híres "Keep Puding" mottójának szerzője viselte ezt a számot. Sokan már megemlítették a kapcsolatot az 51. Super Bowl-al, amelyet Houston-ban játszanak, ahol a Carolina először szerepelt Super Bowl-on 2004-ben.

A vezetőedző Ron Rivera, napokkal a Panthers 50. Super Bowl-on elszenvedett veresége után nagyon is tisztában van ezzel a kapcsolattal. Múlt héten egy rádiós interjú során osztotta meg gondolatait ezzel kapcsolatban.

"Sok a hasonlóság, sok a véletlen egybeesés ezzel kapcsolatban." mondta Rivera. "És ne felejtsük el, ezt a számot (51) viselte Mr. Richardson is, amikor a Wofford-ban játszott. Van egy csomó dolog ezzel kapcsolatban. A legfontosabb az, hogy hogyan állunk a holtszezonhoz."

"Vannak bizonyos dolgok, amiknek meg kell történnie." tette hozzá. "Nyilvánvaló, hogy el fogunk veszíteni néhány játékost, és biztosnak kell lennünk abban, hogy minőségi játékosok váltják őket. Másodsorban, nem mehetünk csak úgy ki, és nem várhatjuk azt az emberektől, hogy adják meg magukat. A legfontosabb, amit meg kell érteni, az az, hogy amikor megjelenünk valahol, az emberek a legjobb formájukat fogják nyújtani ellenünk."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: chicago.cbslocal.com