Kiemelkedő teljesítmények az edzőteremben

Az eredmények az edzőteremben nem feltétlenül azonosak a pályán elért eredményekkel, de ez minden bizonnyal egy erős kiindulópont.

Amikor megkérdezték, hogy melyik játékosok voltak különösen kiemelkedőek a 2015-ös szezonban, az erőnléti és kondicionáló edző Joe Kenn, akit nemrég az NFL Erőnléti edzőjének választottak, három nevet mondott.

Az első a linebacker Shaq Thompson volt, a Carolina első körös választása a 2015-ös drafton.

"Shaq Thompson igazán jeleskedett az edzőteremben." mondta Kenn. "Shaq-nek van egy csomó olyan jellemvonása, amit akarsz. Egy kivételes munkás."

Thompson a nagy részét kihagyta a holtszezonbeli programoknak, hogy befejezze a tanulmányait a University of Washington-on. De amikor visszatért, gyorsan letette a névjegyét.

"Shaq-nek be kellett fejezni az iskolát, így nem volt itt velünk, és mindig kerestem a vezetőt az újonc csoportban ez alatt az idő alatt." mondta Kenn. "Akkor nem láttam egyet sem. Aztán Shaq visszajött és azt mondtam Mr. Gettleman-nek, hogy megtaláltam a csoport vezetőjét."

Thompson újonc szezonjában 61 tackle-t, egy sack-et és négy passz levédekezést ért el.

Kenn ezután két kezdő offensive lineman munkáját méltatta. Azt mondta, a másodéves guard-nak, Andrew Norwell-nek "kiváló éve" volt az edzőteremben.

És dicsérte a baloldali tackle Michael Oher-t, aki szabadügynökként érkezett 2015-ben.

"Teljesen dominálta a szezon közbeni programot." mondta Kenn. "És ne feledd, 1300 snap-et játszott. Mindent megtett, amit kértem, és továbbra is csak jött és extra dolgokat csinált. Nagyon motivált és nem hiszem, hogy ez meg fog változni."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu