Ryan Fitzpatrick túl drága a Denver Broncos-nak

Peyton Manning visszavonult és Brock Osweiler a Houston Texans ajánlatát fogadta el így a szezon első napján a címvédőnek nem volt minőségi irányítója. Pénteken megszerezték Mark Sanchez-t de további erősítést terveznek. Az egyik célpontjuknak a New York Jets-nél magára találó Ryan Fitzpatrick szamít.

Fitzpatrick-nek a Jets hasonló szerződést kínált mint amilyet Chase Daniel írt alá a Philadelphia Eagles csapatával. A Kansas City Chiefs tartalékja hároméves, 21 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával.

A veterán irányító azonban nem elégedik meg az átlagosan évi 7 millió dolláros fizetéssel mert kicsivel jobb szerződésben gondolkodik. Na jó nem is kicsivel mert Fitzpatrick évente 18 millió dollárt akar keresni.

A fizetési igényéből nem enged és ugyanilyen feltételekkel jelentkezett a Broncos-nál is. A hírek szerint John Elway hatalmasat nevetett amikor meghallotta a Fitzpatrick által elvárt összeget. Bár az igaz, hogy a legtöbb csapatvezető is hasonlóan járt volna. Ennyiért Osweiler-t is megtarthatta volna.

A Broncos a hírek szerint Manning-re is nyomást helyezett, hogy vonuljon vissza mert szükségük volt az irányító által elfoglalt helyre a fizetési sapkában. Ha nyugdíjba küldték a jövőbeli Hall of Famert akkor nem fognak hasonló összeget feláldozni egy olyan QB-ért akinek Sanchez-el kell majd megküzdenie a kezdő posztért.

Osweiler elvesztése miatt a Broncos-nak jelen pillanatban egy olyan veterán irányítóra van szüksége aki kitölti a Manning és a jövőbeli franchise QB megtalálása közti időt. A piacon nincs ilyen és a jelek szerint az idei Draft osztályban sem látják a Broncos következő franchise irányítóját.

(nfl.com, Fotó: newyork.cbslocal.com)