Reggie McKenzie: "Jó látni, hogy minket választanak"

Elkezdődött az idei szezon és mostanra már lezárult a szabadügynökpiac első nagy rohama. A csapatok a következő hetekben a megmaradó játékosokból fel fogják tölteni a kereteiket de a "nagy" igazolásokat tekintve kimondhatjuk, hogy a Raiders az idei piac nyertese.

Sikerült leszerződtetni a guard Kelechi Osemele-t, a linebacker Bruce Irvin-t és a cornerback Sean Smith is. Mindhárom játékos a csapat fő célpontjának számított. Egyedül csak Janoris Jenkins-ről csúszott le a csapat bár a szerződéseket összevetve a Raiders jobban jön ki a Smith féle szerződéssel.

Pár éve nem számított túlságosan jó célállomásnak a Raiders de mindez mára megváltozott. Az utóbbi évek szenvedései után tavaly végre egy igazán szimpatikus és tehetségekkel teletűzdelt csapatot láthattunk a pályán. A csapat sokkal megnyerőbb lett és így a játékosok szívesen csatlakoznak a franchise-hoz.

"Jó látni, hogy minket választanak. Úgy gondolom, hogy az emberek már látják, hogy mit is csinálunk. Gondolok a játékosainkra, a pályán mutatott teljesítményre és a jó kapcsolatokra. Egy csomó játékosunk ott volt a Pro Bowl-on. Egy erős testvériség az NFL-en belül." - nyilatkozta McKenzie.

"Láthatták, hogy mi történt a piacon, a srácok idejöttek és itt akarnak játszani. Jó érzéseim vannak a változásokkal kapcsolatban. Nagyon jó lesz majd nézni Őket." - nyilatkozta a nemrégiben visszavonult Charles Woodson.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: csnbayarea.com)