A Texans elküldte Brian Hoyer

A Houston Texans tegnap bejelentette, hogy megválik tartalékirányítójától Brian Hoyer-től. A Texans márciusban elköltött egy zsák pénzt, hogy megszerezze a Denver Broncos tartalékirányítóját Brock Osweiler-t.

A fiatal irányító szerződtetése után nem sokkal hosszabbítottak Brandon Weeden-el és nyilvánvalóvá vált, hogy Hoyer előbb vagy utóbb elhagyja a csapatot.

A csapat elsőként az irányító eltradelésével próbálkozott de nem találtak trade partnert így végül a cut mellett döntöttek.

Hoyer megtartását anyagi okokkal sem tudta volna magyarázni a csapat mert 4.859 millió dollárt foglalt el az idei fizetési sapkájából és az elküldése után egyetlen cent halott összeg sem maradt utána.

Az irányító a tavalyi szezonban érkezett és elég érdekesen alakult a tavalyi szezonja. A szezon első mérkőzésén kezdő volt majd mérkőzés közben lecserélték.

Az alapszakaszát csak a számokon keresztül nézve pályafutása legjobb szezonját futotta. Teljesen azonban sohasem élvezte az edzői stáb és a front office bizalmát.

Sorsát végül megpecsételte a Kansas City Chiefs elleni playoff vereségen mutatott gyenge játéka. A mérkőzést követően a tulajdonos Bob McNair azonnal közölte, hogy új irányítóra van szüksége a csapatának.

(nfl.com, Fotó: twitter.com)