Gondok Myles Jack térdével?

Felemás hírek láttak napvilágot az idei class egyik legjobb linebackeréről, Myles Jackről. Porcleválás miatt kihagyta a 2015-ös esztendőt és állítólag a térde még ezen kívül is sérült (chondral defect), ami a jövőben újabb beavatkozáshoz vezethet (microfracture surgery).

Ez a térdprobléma nem feltétlenül a porcleváláskor keletkezett. Játszani így is tud, a kérdés, hogy mennyiben befolyásolja ez pályafutásának a hosszát.

A csapatok különféleképp vélekednek róla, ami minden bizonnyal igaz is. Azt azonban nem tudhatjuk pontosan, hogy valójában ki mit gondol, mert ez a különféle elterelő hadműveletek része is lehet.

A Jaguars állítólag nem Jacket fogja választani az ötödik picknél (emlékezzünk rá, tavalyi első körös választásuk, Dante Fowler Jr. szalagszakadással rögtön kidőlt az edzőtábor elején), de Peter King szerint csapatunknak nincs baja az ex-UCLA linebacker egészségi állapotával.

A történteknek köszönhetően az egyik legnehezebb lesz belőni azt, hogy hol viszik ki Jacket, mást már nem lehet írni, csak azt, hogy péntek hajnalban (?) kiderül minden...

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu