A Titans eddig igen jól dolgozik a Drafton

A Draft előtt a Tennesse Titans egy zsák pickért cserébe átadta az első választás jogát a Los Angeles Rams csapatának. Ha maradnak akkor (és nincs videó) Laremy Tunsil lett volna az idei 1/1-es választott de a trade miatt csak az első kör 15. helyén választhattak.

Nyilvánosságra került a Tunsil videó és a Titans feljött a nyolcadik helyre. Mindenki azt hitte, hogy Tunsil-ért cseréltek de végül az offensive tackle Jack Conklin mellett döntöttek. Ugyanazt a posztot erősítették meg amire előzetesen is számítani lehetett de fontos, hogy kevésbé terhelik meg vele a fizetési sapkát.

Az üzlet egy idei harmadik és egy jövő évi második körös pickbe került de a legnagyobb hiányposztjukra húztak úgy, hogy az Ő döntésük alapján passzolták Tunsil-t pedig akár be lehetett volna húzni az előzetesen 1/1-esnek kikiáltott falembert is.

A második kör elején, a saját választásukkal megszerezték a Clemson defensive endjét Kevin Dodd-ot. Dodd csak a tavalyi szezonban lett kezdő és sokan egyéves csodának titulálnak de a szakértők többsége mégis berakta Őt az első körös Mock Draftjába így a kör elején az egyik legnagyobb hiányposztjukra behúzták a még bent levő legjobb játékost.

A Rams-től kapott pickért a második kör 12. helyén kiválasztották a Penn State nose tacklejét Austin Johnson-t. A defensive line is erősítésre szorult és Johnson nagyszerűen illeszkedik a Titans védelmébe így ezt a döntést is dicsérni lehet.

Két pickel később ugyancsak a Ramstől kapott pickel elhozták az Alabama korábbi running backjét Derrick Henry-t. Ezzel a pickel Heisman Trophy játékossal erősödött a csapat. Henry igen produktív szezont futott de igen érdekes szermélyisége van és a szakértők véleménye szerint ezt el kell fogadni az Őt kiválasztó csapatnak mert ha meg akarják változtatni akkor problémák adódhatnak a jövőben. DeMarco Murray mellé érkezett egy jó kiegészítő és igen robusztus játékos.

A harmadik körben a közelből, a Middle Tennessee State-rő választottak a safety Kevin Byard személyében. Ezt a picket már megkérdőjelezik mert emberfogásban finoman szólva is vannak gyengeségei de a harmadik körben is hiányposztra húztak.

Az utolsó napon még minimum egy wide receiver és egy cornerbackre szükség van és a Titans vezetősége igazán elégedetten hátradőlhet majd az idei Drafton mutatott teljesítménye miatt.

(nfl.com, Fotó: m.washingtontimes.com)