Puntereket tesztel a Vikings

Taylor Symmank_1Bár a drafton a Minnesota Vikings nem választott a speciális egységébe azért ott van a fejekben, hogy motiválják a meglévő játékosokat.

Jeff Locke most már nem feltétlenül érezheti magát biztonságban, hiszen a Minnesota Vikings az Újonc edzőtáborban punter posztra is hívott próbára játékosokat.

Három játékos is érkezett a hétvégére. Az egyik a West Virginia játékosa Nick O’Toole, a második a Texas Tech-es Taylor Symmank, míg a harmadik a North Dakota State University játékosa Ben LeCompte.

Locke tavaly minden tekintetben az utolsó helyekben végzett a 41.6 yardos puntolási átlagával. Ezért is kell a változtatás, mert a punter is fontos része a csapatnak bármennyire is az ellenkezőjét hangoztatja mindenki. Rajta áll, hogy az ellenfél honnan indíthatja meg támadását egye esetleges sikertelen drive után.

A három játékos közül Symmank mondható a legjobbnak, ő országosan 9. helyen rangsorolt volt a tavalyi évben a 46 yardos puntolási átlagával. 13. helyen végzett O’Toole 45.4 yardos átlaggal. LeCompte 44,65 yardos átlaggal zárta az évet, igaz őt állítólag nem hivatalosan hívta meg a Vikings, de többen látták a csapat körül, mint kiderült privát edzésen vett részt, de már a Chicago Bears-nél van az Újonc edzőtáborban.

A Vikings csapatánál megdöbbenéssel fogadták, hogy Symmank és O’Toole még elérhető, hiszen nem szerződtette egyik csapat sem UDFA-ként. Lecsaptunk.

Zimmer elmondta, hogy Locke szerződéséből még egy év van hátra meg látják, hogy mit hoz a jövő. Mindkét próbázó punterről elégedett véleményt fogalmazott meg a Vikings trénere.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com