Egyre nagyobb bajban a Cowboys defense

A Dallas Cowboys defense eddig sem volt szerencsés helyzetben és tegnap ismét rossz hír érkezett a védelem szempontjából. A múlt heti OTA edzésen Maliek Collins jobb lába megsérült és tegnap kiderült, hogy 10-12 hetet kell kihagynia.

A Nebraska korábbi defensive tacklejét az idei Draft harmadik körében választotta ki a Cowboys és a lábműtétje miatt az előrejelzések szerint ki fogja hagyni az egész edzőtábort.

Demarcus Lawrence és Randy Gregory eltiltás miatt nem állat a csapat rendelkezésére az alapszakasz elején ami miatt még nagyobb csapást jelent Collins kiesése. Előreláthatólag David Irving-nek, Tyrone Crawford-nak, Cedric Thornton-nak és Ryan Russell-nek kell majd megállítania az ellenfél támadóit a szezon elején.

A Draft második napja a sérülések szempontjából nem volt szerencsés Dallasban. A második körös pick, a Notre Dame linebackere Jaylon Smith jó esetben is csak az alapszakasz végén lesz bevethető (bár ezt a kiválasztása előtt is tudni lehetett).

Egyes hírek szerint a Cowboys a Draft első körében a védőfalat erősítette volna Joey Bosa kiválasztásával de a San Diego Chargers a harmadik helyen kiválasztotta az Ohio State defensive endjét így végül a futás erősítése mellett döntöttek Ezekiel Elliott kiválasztásával.

(nfl.com, Fotó: bloggingtheboys.com)