Williams nyugodtságot, fejlődést mutat

Az offensive tackle Daryl Williams válaszolt arra a feltett kérdésre, amit minden másodéves megkap: Mennyiben más érzés most itt lenni?

"Úgy érzem, sokkal könnyebb, mint az előző évben." mondta Williams, a korábbi negyedik körös választás. "Tavaly nem igazán tudtam sok mindent - csak egy újonc szaladgált fejetlenül. De most már mindent jobban tudok, így úgy érzem, sokkal egyszerűbb lesz.Nem feltétlenül olyan érzés, mint egy veteránnak. Csak próbálok úgy edzeni, mint egy a sok közül."

Williams újonc szezonja az első meccsen egy szerencsétlen sérüléssel kezdődött. Kificamodott a térde a Jaguars ellen, miközben a field goal egységben blokkolt és kihagyta a következő öt meccset.

Miután visszatért, Williams lett az extra lineman a "jumbo" csomagban. Mindent egybevetve 10 alapszakasz és mindhárom rájátszás meccsen pályára lépett. 

"Bárcsak ne történt volna meg. De ettől eltekintve, azt hiszem, elég jó voltam." mondta Williams.

Mind az öt, 2015-ben kezdő offensive linemen visszatért 2016-ban a Carolina-hoz. Ez az a csoport, ahol kialakult az összetartást, amely szépen kifizetődött, de a Williams továbbra is ezeket tartja szem előtt.

"Kijönni és edzeni, versenyezni és tenni a dolgom." mondta Williams a hozzáállásáról. "Minden más jön magától."

"Egyértelműen arra számítok (Daryl-tól), hogy kijön és versenyezni fog. Ő egy nagy, erős srác. Amíg ezeket a saját javára használja, rendben lesz." mondta a Pro Bowler guard, Trai Turner.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: charlotteobserver.com