Megsérült a Patriots legjobb pass rushere

A tegnapi napon megsérült a Patriots legjobb pass rushere ami hatalmas veszteséget jelent a Hazafiak defensére nézve. A jelentések szerint a tegnapi edzésen elszakadt Rob Ninkovich tricepsz izma és legjobb esetben is csak októberben térhet vissza a pályára.

Ninkovich inkább a rehabilitációt választja mert egy műtét esetén még később térhetne vissza a pályára. Bárhogyan is alakuljon a Patriots minimum két hónapig elveszíti a legjobb pass rusherét.

Ninkovich az utolsó öt alapszakasz összes mérkőzésén kezdő volt és csapatának legjobbja volt a tavalyi szezonban szerzett 6.5 sackjével. Emellett pályafutásának legtöbb, szám szerint 7 leütött passzal zárta a tavalyi szezont.

A DE J.J. Watt és Calais Campbell mellett azon három játékos egyike akik 2010 óta minimum 40 sacket és 350 tacklet szereztek az NFL-ben.

A Pats márciusban eltradelte Chandler Jones-t az Arizona Cardinals csapatával amivel tulajdonképpen kezdővé nevezte ki Ninkovich és Jabaal Sheard párosát. A mostani sérülés miatt azonban kezdőként kell majd bevetni a korábbi 1/2-es Draft pick Chris Long-ot. Long mellett még a tavaly draftolt Geneo Grissom és Trey Flowers helyettesítheti majd Ninkovich-ot.

(nfl.com, Fotó: inewstoday.net)