Beckham a fiatalokat mentorálja

Egyre érettebb lesz a New York Giants legjobb játékosa, aki a harmadik profi szezonját kezdi meg és tudja, hogy idén is kulcsszerep hárul rá. Ennek megfelelően mindent elkövet, hogy csapatát jobbá tegye és az újaknak is megkönnyítse a beilleszkedést. Az elkapók mellett Eli Apple-ért is mindent megtesz. Az első körben draftolt cornerback a következőket mondta róla:

"Megtanította hogyan olvassam jobban a route-okat, hogy hogyan látja az elkapó a dolgokat, mi az amire ő figyel. Azt mondta, hogy bíznom kell a tehetségemben. Ő egy kiváló elkapó, mindig tud valami váratlant húzni. Kisebb termetű játékos, de remekül használja a kezeit."

Beckham jelenleg arra koncentrál, hogy a lehető legjobb csapattárs legyen. Elmondta, hogy jó ez ha ennyire közel állnak egymáshoz a játékosok és továbbra is ez a cél. Azt se feledjük, hogy sok tehetséges fiatal elkapónk van, ilyen például a második körben draftolt Sterling Shepard, aki már rookie-ként is komoly lehetőséget kaphat. Persze ott van még a "másodéves" Geremy Davis, vagy az UDFA Roger Lewis is, akit simán draftoltak volna ha nincsenek a pályán kívüli ügyei.

Kulcsszerepet játszhat az összhang a szezon végkimenetelében és egyelőre valóban jó lehet a hangulat, hiszen verekedések sem voltak az edzéseken, a korábbi években szinte mindig volt egy-egy összezördülés a játékosok között. Beckham játékát is pozitívan befolyásolhatja a nagyobb szerep, talán jobban a pályán kívül tudja hagyni az érzelmeit is.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu