A Patriots három támadójátékosát is elveszítheti

A hétvégén igen rossz hírek érkeztek a New England Patriots támadóegységéről, az offense több kezdőjátékosa is kiesett hosszabb-rövidebb időre.

Dion Lewis runing back még tavaly novemberben sérült meg. Keresztszalag szakadás miatt meg kellett műteni de a vártnál lassabban gyógyult és újabb beavatkozás szükséges. A hírek szerint Lewis két hónapot fog kihagyni és PUP listán fogja megkezdeni az idei szezont.

Lewis csak tavaly csatlakozott a Pats-hez de hamar a csapat egyik meghatározó játékosává vált. 7 mérkőzésen 49 futásból 234 futott yardot és 2 futott TD-t, 36 elkapásból pedig 388 elkapott yardot és 2 elkapott TD-t szerzett.

A csapat kezdő offensive tackleje Sebastian Vollmer már korábban PUP listára került csípősérülés miatt. A legfrissebb hírek szerint nem a visszatérésre hanem a hosszabb kihagyásra mutatkozik nagyobb esély. A hírek szerint sérültlistára fog kerülni és ki fogja hagyni az egész idei szezont.

Hosszútávú kiesése esetén Marcus Cannon lehet a kezdőjátékos. Cannon az eddigi offseason mérkőzéseken egyre jobban teljesített és Ő a megfelelő választás mert már 5 éve a csapat játékosa így kitűnően ismeri a rendszert.

Vollmer mellett kiesett a támadófal másik tagja is Shaq Mason személyében. A guard eltörte a kezét és jelenleg nem lehet megjósolni, hogy mennyi időre van szüksége a visszatéréshez. Valószínűleg rövidtávú sérültlistára fog kerülni de így is minimum a hatodik játékhétig nélkülözni kell a falembert.

(nfl.com, Fotó: scoopnest.com)