Greg Olsen újra edzett

Greg Olsen kihagyta az első két meccset az újonc szezonjában térdsérülés miatt, de azóta nem hiányzott egy alapszakasz meccsről sem.

Nem úgy néz ki, hogy a hát sérülés, ami miatt kihagyott egy előszezon meccset, veszélyt jelentene erre a sorozatra.

"Nincs igazán ok az aggodalomra. Soha nem ideális az oldalvonal mellett lenni, de ha ez történik, most van itt az ideje. Minden rendben lesz." mondta Olsen.

Olsen kedden visszatért korlátozott részvétellel az edzésekhez, miután több mint egy hetet kihagyott a hátsérülés miatt. Nincs garancia arra, hogy Olsen beöltözik, amikor a Panthers fogadja a New England Patriots csapatát pénteken (magyar idő szerint szombat hajnalban) a harmadik előszezon meccsen, de nincs említésre méltó probléma.

"Nincs kontaktus ma. Próbálunk okosak lenni azzal, hogy biztosan ne ismétlődjön meg." mondta a vezetőedző Ron mondta Rivera. "Ez egy olyan dolog, ahol fokozatosan fogja visszadolgozni magát. Nem sietünk.

Olsen az edzőtábor végén szenvedett sérülést. Visszament az edzőpályára hétfőn - egy héttel a sérülése után - és az oldalvonal mellett dolgozott, mielőtt kedden korlátozott munkát végzett volna az edzésen.

"Sokkal jobban érzem magam. Jó érzés, hogy itt kint lehetek." mondta Olsen.

A Chicago Bears 2007-es újonca, Olsen 144 egymást követő alapszakasz meccsen játszott. A szombati, Tennessee Titans elleni előszezon meccsen otthon maradt.

"Furcsa érzés nem menni a meccsre és otthon ülve nézni." mondta Olsen. "Annak ellenére, hogy ez csak egy előszezon meccs, ez egy másmilyen érzés volt. Nem hagytam ki sok utat, de most megtörtént. Azt hiszem, jól néztek ki. Egy másik nézőpont természetesen az én kanapén, de azt hiszem, hogy jól néztek ki."

Az offense, nem kétséges, még jobb lesz, ha Olsen visszatér. Van egy esélye arra ebben a szezonban, hogy ő legyen az első tight end az NFL történetében, aki három egymást követő 1000 elkapott yardos szezont tudhat maga mögött.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: fxtribune.com