Beharangozó: Panthers vs 49ers

A Panthers szeretne gyorsan talpra állni a fájó vereség után, amit a szezonnyitón a Denver csapatától szenvedtek el és erre otthon, a San Francisco elleni meccsen lesz az első lehetőségük.

"Úgy kell csinálnunk a dolgunkat, hogy elég legyen az 1-1 eléréséhez." mondta az irányító Cam Newton.

A 49ers látogat Charlotte-ba a 2. héten, miután 28-0-s győzelmet aratott a Los Angeles Rams ellen a Monday Night Football meccsen.

"Minden alkalommal, amikor az NFL-ben egy csapatot nem engedsz pontot szerezni, akkor sok mindent jól csinálsz." mondta a tight end Greg Olsen. "Ez egy nagy kihívás lesz."

Igen, a San Francisco védelme nem kapott pontot, de a Chip Kelly féle offense kapja a legtöbb figyelmet.

Az egykori Oregon és Philadelphia Eagles vezetőedző már régóta ismert a könyörtelen up-tempo offense-ről, amelyet most az irányító Blaine Gabbert vezet.

"Soha nem lesz könnyű." mondta a vezetőedző Ron Rivera a Kelly-féle offense elleni felkészülésről. "Van néhány nagyon jó fegyverük és semmi könnyű nincs abban, amit Kelly csinál. A végrehajtáson van a hangsúly, csinálni kell a dolgodat és nem adhatsz nekik lehetőséget."

A Panthers mindig a tempó diktálására törekszik a kemény futójátékával és masszív védelmével és ez különösen fontos a Kelly vezette 49ers ellen.

"Képesnek kell lennünk az irányításra és a mi tempónkban kell haladni." mondta Rivera.

A Carolina szurkolói segíthetnek ebben vasárnap délután a várva várt hazai meccsen, a Bank of America Stadium-ban.

"Azt hiszem, mindenki ideges." Olsen mondta. "Az utolsó alkalom, amikor itt játszottunk, az egy elég különleges pillanat volt a számunkra (megnyerték a NFC Championship meccset). Izgatottan várjuk a hazatérést. Ez egy olyan hely, amit szeretnénk megvédeni és ez ezen a héten kezdődik."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com