Lassan elfogy a Buccaneers defense

A Mike Smith által beígért nyomás generálás meg is érkezett a Broncos ellen. Ennek egyik szenvedő alanya lett Trevor Siemian, akinek sérülés miatt el kellett hagyni a pályát. Ez természetesen sajnálatos, de részünkre még sajnálatosabb, hogy a mérkőzésen lényegében a teljes pass-rush szekciónk összeszedett valamilyen sérülést. Gerald McCoy és Clinton McDonald láb sérülést szenvedett. De Noah Spence-nek is megsérült a válla. Korábbról ugye már hiáynzott Jacquies Smith és Robert Ayers.

Pedig a pass-rush most működni látszott, hiszen négyszer zsákoltuk be az ellenfél irányítóit és 8 alkalommal sikerült megütni őket. De, hogy a következő mérkőzésen mi lesz, az hatalmas rejtély.

Megállítottuk a denveri futó kísérleteket is, hiszen 1-2 tíz yardot meghaladó kísérletnél nem volt több. Mindössze 2,8-as átlagra voltak képesek.

A benyelt 89 futott yard és a 238 passzolt együttesen nem kevés ugyan, de nyert már csapat ennyi elszenvedett yard mellett is.

Cornerback-jeink, értem itt Brent Grimes-t és Vernon Hargreaves-t, végső soron jó meccset produkáltak. 

Akkor mi volt a gond? Nos jelen helyzetben sajnos az van, hogy a linebacker és safety állományunk nem látszik elég jónak a passz elleni védekezés végrehajtásához. Az elmúlt fordulókban ellenfeleink rendre sikeresen támadják az ő általuk lefogott területeket. Elváltási hibák, rossz szögek választása és elhibázott szerelési kísérletek jellemzik játékukat. Ennek pedig egyenes eredménye a sok kapott pont és a vereségek.

A kérdés csak az, hogy Mike Smith stábja képes-e ezt korrigálni, vagy meg kell várni, amíg további erősítés érkezik a védelembe? A Broncos elleni vereség azonban nem kizárólag ezen múlt. A három turnover volt, ami végső soron megpecsételte sorsunkat. A támadó oldalról azonban majd beszéljünk kicsit később!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com