Greg Olsen rekordját beárnyékolja a vereség

A legtöbb rekord okot ad az ünneplésre, de a Carolina Tampa Bay elleni eredménye után a Panthers egyetlen reménye, hogy jobbak lesznek vasárnap.

Egy héttel azután, hogy szemtanúi voltak az elkapó Julio Jones rack 300 yardos teljesítményének, A Panthers tight end-je, Greg Olsen mindent megtett, hogy hasonló számokat produkáljon. Az irányító Derek Anderson 13 passzából kilencet elkapott, 181 yardot szerezve, ami a legtöbb a 10 éves NFL karrierje során és a valaha volt legtöbb egy Panthers tight end-től.

Nem csak a saját és csapata legjobb eredményét érte el; megelőzte Kellen Winslow, Sr.-t, aki a nyolcadik helyen állt a tight end-ek között az elkapott yardok tekintetében.

Nem volt váratlan, hogy sikeres lesz, amikor Anderson van a pályán. Az irányító két korábbi kezdő meccsén Olsen 18 elkapással 193 yardot szerzett. Folyamatosan építik a kémiát a heti gyakorlatok során, ugyanazon gyakorlatokat csinálják, ugyanabban a sorrendben, ugyanazon a helyen minden meccs előtt.

Sajnos ez a jó teljesítmény egy 17-14-es Tampa Bay elleni vereség során jött el.

"Greg nagyon következetes." mondta Anderson kedvenc elkapójának sikeréről. "Minden nap dolgozik és tudod, mit fogsz kapni tőle. Nyilvánvalóan egy nagyszerű játékos és egy nagyszerű fegyver a csapatunkban.

Olsen rekordja ellenére két szám kapcsolódik a Carolina Panthers csapatához: 1-4.

"Nem egyszerre fogjuk játszani a következő 11 meccset." mondta Olsen. "Ez az igazság. Ez a játék nem a gyenge szívűeknek való. Van benne egy csomó nyomás. Ez egy nyomással teli iparág, mindannyian tudjuk. Ez egy hatékonyság-alapú iparág. Megértettük. Tudjuk. Ez az, amit aláírtunk. A New Orleans-t ez nem érdekli. A New Orleans egy bye week után jön, készen állnak és úgy gondolják, meg fognak verni minket. Az NFL így működik. Nincsenek szünetek, nincsenek pihenőnapok. Vissza kell mennünk dolgozni és meg kell próbálni megszerezni a második győzelmet és továbblépni onnan."

Bár Olsen megtette a magáét és a Panthers 414 yardjának közel 44 százalékát ő kapta el, ez nem volt elég ahhoz, hogy a Panthers fellépjen a második helyre az NFC South-ban és megszakítsa a most már három meccses vereségsorozatát.

"Azt hiszem, Greg-nek nagyszerű napja volt." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Nagy dolgokat hajtott végre nekünk. Helyzetbe hozott minket és adott nekünk egy esélyt a győzelemre. Sajnálatos dolog, hogy elpazaroltuk azt a nagy erőfeszítést, amit tett."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: http://pantherswire.usatoday.com/