A Packers elküldte, a Jets szerződtette majd 150 perccel később elküldte a running backet

Igen mozgalmas napokon van túl Knile Davis.

A Green Bay Packers problémával küzd a running back sor tekintetében de már kiderült, hogy nem lesz Knile Davis. lesz a megmentő.

A futó két hete érkezett a Kansas City Chiefs csapatától de máris lemondtak a további szolgálatairól.

Tegnap este a New York Jets lecsapott a szabaddá vált futóra de nem sokáig érezhette magát Jets játékosnak mert 150 perccel később elküldték. C.J. Spiller mellett döntött a vezetőség és szerződtették a szabadügynök running backet.

A futó a Packers-hez egy tradeel érkezett és egy kondicionális késői körös picket adtak érte. Az NFL Network szakértőjének, Mike Garafolo-nak az információ szerint a trade feltételei miatt a mostani cut miatt a Packersnek nem kell Draft picket átadni.

Ha így nézzük akkor teljesen jól járt a Packers mert tulajdonképen ingyen kipróbálhattak egy játékost. Az igaz, hogy ingyen volt de nem alkotott maradandót. 5 futókísérletből 5 futott yardot, 2 elkapásból pedig 4 yardot szerzett.

Davis egész pályafutása során a tartalék futó szerepét töltötte be. Legjobb szezonját két éve futotta amikor 463 futott yarddal zárta az alapszakaszt. Pályafutása során 3.3 yardot átlagolt.

Jets-es statisztikája érelemszerűen nincs mert ennyi idő alatt valószínűleg csak bepakolta a böröndjét és már hívták is, hogy nem kell sietnie mert nem megy sehova.

Davis Eddie Lacy sérültlistára tétele miatt érkezett Green Bay-be így a cut után továbbra is az újonc Don Jackson-al, a receiver/runner Ty Montgomery-vel és James Starks-al kell megoldani a kezdő futó pótlását. Starks térdsérüléssel bajlódik de a cut arra enged következtetni, hogy hamarosan vissza fog térni.

nfl.com, Fotó: matiastanea.gr