Graham Gano jól látta el a punt feladatokat a Chiefs ellen

A "next man up" úgy tűnik, hogy egy uralkodó téma a Panthers csapatánál ebben a szezonban. Boka ficam, váll és a térd sérülés vagy akár agyrázkódás sok kezdőt kényszerített hosszabb kihagyásra.

Lee meghúzta a térdhajítóját, amikor bemelegített az első negyedben egy punt előtt, ami végül egy 43 yardos rúgás lett és a Kansas City 19 yardos vonalánál kötött ki, de kiderült, hogy ez volt az egyetlen rúgása a meccsen.

"Ez az első húzódásom, úgyhogy nem tudom, mit kéne érezni, vagy hogy fog menni egyáltalán a gyógyulás." mondta Lee. "Remélhetőleg tudok aludni és jobb lesz holnap, de fogalmam sincs."

A New Orleans jön csütörtökön, a sérülés miatt Lee most először hagyhat ki meccset 13 éves karrierje során. Míg a Panthers esetleg igazolhat egy punter-t, hogy helyettesítse Lee-t, ha úgy alakul, a rövid távú csere a Chiefs ellen nem volt nehézkes.

A kicker Graham Gano négyszer punt-olt Lee helyett, 45 yardos átlagot produkálva, köztük egy 54 yardossal, amelyben benne volt a lehetőség, hogy a Chiefs mélyen a saját térfelén lesz kénytelen megkezdeni a támadását.

"Igen, de bement az end zone-ba." mondta Gano.

Gano első punt-ja a meccsen majdnem eldöntötte a találkozót. Lehet, hogy a forgás, vagy talán a szög, ahogy a returner Tyreek Hill elkapta a labdát, vagy talán csak levette a szemét a labdáról. De miután Gano punt-ja megtett 42 yardot, Hill elejtette a labdát.

A Carolina balszerencséjére Hill képes volt összeszedni, mielőtt Jeremy Cash szerelte volna, de a Panthers 3&out-on tartotta a Chiefs csapatát. A Kansas City punt-ja az end zone-ba szállt, touchback-re, amit a Panthers végül egy futott touchdown-ra váltott az irányító Cam Newton által.

Nem ez volt az első alkalommal, hogy Gano a punt feladatokat is ellátta. Amellett, hogy a Florida State kezdő punter-e volt három évig, Gano-t már felkérték egyszer hasonló körülmények között egy korábbi csapatánál.

"A Redskins-nél, a második évemben." mondta Gano. "A punter lesérült a bemelegítésnél és nekem kellett felmennem és punt-olnom."

"Büszke vagyok rá." mondta Lee, aki nem rúgott punt-ot a sérülés után. "Nehéz feladat beállni és csinálni valamit, amit nem szoktál csinálni. Jó munkát végzett."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu